.

7.7.05

Ni idea... caos total

Per fi hem començat amb les classes de dansa oriental... La veritat és que no se semblen en res a les que ja havíem fet, bé, potser a alguna que havíem fet amb Pilar... el millor de tot és que hem de treure sentiments... l'inconvenient és que en alguns no arribo i en uns altres em passo!!!

Al final vaig a apuntar-me avui a les classes d'àrab... sí, he fet campana en la feina, però és que ho porto tan al dia que avui només em tocava avorrir-me... així que em duré a la meva cosina petita a veure la ciutat i de passada aprofito i m'apunto, per fi!!!

De l'atemptat... bé, millor no parlar... a veure si el govern anglès és més prudent que l'espanyol quan ens va tocar i no s'apressa a condemnar a l'IRA...


De vuelta del tour turístico... sé que no soy nada objetiva, pero Barcelona está bonita hasta con lluvia y un día todo gris!!! Pero no soy la única que lo piensa... Laura estaba encantada de la vida, todo le parecía bonito: el Maremagnum, el Bosc de les Fades, la Plaça Reial (pero de esto creo que la culpa la tienen Los Serrano, que hi farem!!!), la Catedral, el Barrio Gótico (aunque nos tiraron agua de un cubo desde un tercer piso, que peña más guarra!!!)... Eso sí, le hice una foto en Canaletes que le perseguirá toda la vida... y es que a excepción de su madre, todos los demás en su casa incluida ella son del Madrid!!!